Categorii

Producători

Buletin de știri

Prolab L-Carnitine Liquid

Prolab L-Carnitine Liquid Afisare la marime maxima
Prolab L-Carnitine Liquid este suplimentul de care aveti nevoie daca vreti sa pierdeti kilogramele in plus puse in ultimele luni. Cu 500 de mg de l-carnitina la fiecare 15 ml de lichid, este suplimentul perfect pentru cei care s-au saturat de tablete si care vor sa-si sature pofta fara sa triseze in timpul dietei.Detalii »

comenzi telefonice supli.roComenzi telefonice: 0740.947.685

Prolab L-Carnitine Liquid este un supliment lichid bazat pe l-carnitina in forma lichida. Este un produs destinat persoanelor care vor sa piarda cantitatea de tesut adipos acumulata pe corp in mod eficient si rapid, fara sa se chinuie cu luni intregi de dieta. Cum, din punct de vedere statistic, l-carnitina accelereaza arderea grasimilor (de fapt, faciliteaza transportul acizilor grasi si a trigliceridelor catre mitocondrii) cu pana la 20%, e usor de inteles necesitatea acestui aminoacid in timpul unei diete.

Ce este l-carnitina si cum actioneaza?

L-carnitina e un produs de sinteza a 2 aminoacizi, lizina si metionina. Exista 2 forme biologice, l-carnitina si d-carnitina, din care doar prima este biodisponibila. Practic, l-carnitina nu slabeste neaparat, ci ajuta trigliceridele si acizii grasi liberi sa ajunga de la nivelul tesutului adipos la nivelul mitocondriilor, acolo unde are loc fosforilarea oxidativa, proces in urma caruia se elibereaza energie. Practic, aceasta substanta ajuta corpul sa intre intr-o stare de catabolism lipidic, adica sa descompuna tesutul adipos pentru a face rost de energie, astfel incat organismul sa se sustina fara sa fie nevoie de aport de mancare.

Din punct de vedere al avantajelor, l-carnitina are mai multe efecte:

  • in terapiile medicamentoase, este folosita ca adjuvant in tratamentul hipertiroidismului, a bolilor cardiace si a anginei pectorale. Exista studii care leaga aceasta substanta de incetinirea bolilor mentale degenerative ca Alzheimer si care, de asemenea, sugereaza ca prezenta acestui aminoacid ajuta la refacerea neuronilor si atenueaza simptomele neuropatiei diabetice;
  • accelereaza procesul de slabire fara presiune pe corp si fara efecte secundare;
  • scade sansele de dobandire a bolilor cardiace;

 

De ce L-carnitina lichida si nu tablete? Pentru ca fiind in forma lichida, este mult mai usor absorbabila de catre corp. In plus, multa lume respinge ideea de a lua tablete, ori in acest caz nici macar nu se pune problema. Prolab L-Carnitine Liquid are si un gust foarte bun, plus ca poate fi transportata foarte usor.

Mod de administrare si continut

In 15 ml de lichid se gasesc 500 ml de l-carnitina. Se recomanda administrarea a 2 linguri pe zi, cu mentiunea ca cei care vor rezultate accelerate pot lua pana la 4-6 linguri. Acest produs nu are efecte secundare, insa este contraindicat gravidelor.

Scrieți-vă părerea

Scrieți-vă părerea

Comanda acum Prolab L-Carnitine Liquid

Pret: 0 lei

Etichete:

10 alte produse din aceași categorie:

Acest site este detinut, administrat si mentinut de Dimagia S.R.L, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.

TESTARE